Aulanko kutsuu viihtymään

Aivan Etelä-Suomen suurten kaupunkien läheisyydessä sijaitseva satumainen Aulanko on elämysten, hyvän olon ja aktiivisen lomailun keskus.

Aulanko on hyvän olon ja aktiivisen lomailun keskus. Alueen vehreä luonto, kylpylän monipuoliset palvelut ja alueen kaksi golfkenttää, Hugo ja Eversti, sekä ratsutalli hevosineen houkuttelee rentoutumaan ja nauttimaan hyvästä olosta. Hoidetut ja valaistut puistotiet ja upeat ulkoilureitit hemmottelevat ulkoilijaa ympäri vuoden tarjoten ainutlaatuiset puitteet luonnossa liikkujille, kävelijöille ja urheilijoille.

Aulanko tarjoaa nykyaikaiset kokouspalvelut, jotka yhdessä muodostavat kokonaisvaltaiset puitteet työn ja virkistäytymisen yhdistämiseen. Aulangon alueen palvelutarjonta tekee tilaisuuden järjestämisestä helppoa, olipa kyseessä pieni ydintiimi tai suuri kongressi. Kokoustiloja on tarjolla aina 6 hengen tilasta 800 hengen kongressitilaan saakka. Aulangon läheinen sijainti Etelä-Suomen suurimpien kaupunkien keskipisteessä yhdistettynä luonnonläheiseen ja raikkaaseen tunnelmaan on yhdistelmä jota et muualta löydä.

Aulangon luonnonsuojelualue
Aulangon puistometsä on valtakunnallisesti arvokas luonnonsuojelualue ja suosittu matkailunähtävyys. Luonnonsuojelualuuen puistohistora alkaa 1800-luvulta eversti Hugo Standertskjöldin perustamasta englantilaisyylisestä maisemapuistosta.

Aulangon näkötorni

Näköalatornista aukeaa huikea näköala Vanajaveden laaksoon, yhteen kansallismaisemistamme. Torniin on vapaa pääsy ja se on avoinna toukokuusta syyskuun loppuun saakka.

Aulangon Tornikahvila
Herkullisia makuelämyksiä ja kodikasta tunnelmaa tarjoaa Aulangon Tornikahvila Aulangon Näkötornin juurella. Entinen metsänvartijan asunto, jossa kesäkahvila nykyään toimii, henkii vanhan ajan charmia ja ilmapiiriä. Kahvila on avoinna kesäaikaan ja tilauksesta ympäri vuoden.

Aulangon Puistola
Aulangon Puistola tarjoaa ainutlaatuisen vaihtoehdon majoittumiseen, leppoisiin kokouksiin ja mukavaan yhdessäoloon luonnonsuojelualueen sisällä luontoa ja rauhaa arvostavien asiakkaiden käyttöön.

Aulangon Ratsastuskoulu
Aulangon Ratsastuskoulu on Hämeenlinnan Aulangonniemellä sijaitseva ratsastuskoulu- ja yksityistalli, joka perinteisen ratsastuskoulutoiminnan lisäksi tarjoaa vaunu- ja rekiajelua sekä talutus- ja maastoratsastusta.

Aulangon Ulkoilumaja
Liikuntaelämyksiä, kauniita maisemia ja puistometsän rauhaa. Näitä kaikkia tarjoaa Aulangon Ulkoilumaja. Ulkoilumajalla voit järjestää itse räätälöimäsi tilaisuuden tai osallistua valmiiseen ohjattuun liikuntatapahtumaan.

Aulangon Kievari
Perinteinen Aulangon leirintäalue heräsi vuosikymmenen unen jälkeen uuteen kukoistukseen vuonna 2011. Kesäaikaan on tarjolla mökki- ja telttapaikkoja kauniissa luonnonmukaisissa maisemissa Vanajaveden rannalla. Caravanalue on ympärivuotisessa käytössä. Aulangon Kievari palvelee ryhmiä sekä kokousasiakkaita tilauksesta ympäri vuoden.

Aulangon lomakylä
Aulangon Lomakylä sijaitsee 7 kilometriä Hämeenlinnan keskustasta Aulangon luonnonsuojelualueen kupeessa, kalaisan Aulangonjärven rannalla. Oma ranta tarjoaa mahdollisuuden uintiin, veneilyyn ja kalastukseen sekä ympäröivät metsät tilaisuuden lenkkeilyyn ja tietysti luonnosta nauttimiseen. Lomakylän 180-paikkainen ravintola muuntuu moneksi ja sopii niin ollen erityyppisiin tilaisuuksiin: häihin, ristiäisiin, syntymäpäiviin, muistotilaisuuksiin, pikkujouluihin ja muihin firman juhliin. Alueella myös tarjolla mökkimajoitusta ympäri vuoden.

Kylpylähotelli Rantasipi Aulanko
Kylpylähotelli Rantasipi Aulangon altaat ja hemmottelupalvelut kutsuvat virkistäytymään, Aulanko Areenalla päivä kuluu erilaisten liikunnallisten aktiviteettien kanssa. Tai entäpä jos haastaisit perheesi hohtokeilauksessa tai frisbeegolfradalla.
Uutta Aulangolla! Suomen ensimmäinen yhdistetty urheilu- ja golfsimulaattori.

Sisävesiristeilyt
Sisävesiristeily on vienyt jo monen sydämen avaten näkökulmia luontoon uudella tavalla. Laivamatkan ihanuuksiin kuuluvat myös herkullinen ruoka ja vedellisen ympäristön inspiroimat ajatukset. Hopealinjan sisävesiristeilijät kulkevat Hämeenlinnasta aina Tampereelle – ja päinvastoin – ja tarjoavat monipuolisen elämysvalikoiman kaikenikäisille matkailijoille ja yrityksille.

Suomen Tiilaakso
Hämeenlinnassa on peräti neljä eritasoista golfkenttää, eipä siis ihme, että kaupunkia kutsutaan Suomen Tiilaaksoksi. Monipuolinen kenttävalikoima palvelee niin aloittelijoita kuin vanhoja konkareitakin.