Brunssille tai aamiaiselle

Nauti kiireettömistä hetkistä ystävien tai perheen kanssa vaikkapa aamiaisen tai brunssin merkeissä. 

Cafe Hoffi

Aivan linja-autoaseman kupeessa sijaitsevassa historiallisessa Wetterhoffin talossa sijaitsevan Cafe Hoffin brunssipöytä on katettuna lauantaisin klo 10-14. Tarjolla on herkkuja leivästä leikkeleisiin, luomuruispuurosta mysliin, lohta, smoothieta, sulhaspiirakoita munavoilla, marjoja, hedelmiä, vihanneksia, mehua, kahvia, teetä, keksejä, minicroissantteja ja tuoretta pullaa… Brunssin jälkeen voi tutustua uudistettuun Wetterhoffin myymälään, joka on avoinna myös lauantaisin. 

Cafe Kukko

Palokunnankadulla sijaitseva Cafe Kukon brunssi on tarjolla lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-14. Brunssi sisältää niin suolaista kuin makeaakin, ja valinnanvaraa löytyy niin lapsille kuin aikuisillekin.

Mikaela’s Room

Kävelykatu Reskalla sijaitseva Mikaela´s Room tarjoilee brunssin lauantaisin kahdessa kattauksessa klo 11 ja klo 13. Runsas brunssipöytä sisältää mm. hedelmiä, jogurttia, mysliä, erilaisia hilloja, juustoja & leikkeleitä, ruokaisaa salaattia, vihreä salaattia, kylmäsavulohta, suolaista piirakkaa, pariisinperunoita, talon omia lihapullia, salsicciaa, kahvia/teetä, tuoremehua, vaihtuvan jälkiruokapöydän ja erilaisia leipiä. Herkkuhetken kruunaa vaikkapa lasillinen kuohuvaa tai viiniä. 

Hemma

Lifestyle Cafe Hemma tarjoilee kiireettömän aamiaisen maanantaista-lauantaihin klo 9 alkaen. Valikoimassa on tuorepuristettua mehua, jugurttia ja granolaa, chia-raakapuuroa, croissantteja, smoothieita, erikoiskahveja sekä täytettyjä sämpylöitä. Myös gluteenittomana ja vegaanisena.

Iso Huvila

Verkatehtaan Tehtaan Brunssi on tarjolla lauantaisin klo 11-14. Valikoimassa on runsas alkupalapöytä ja pöytiin tarjoiltava pääruoka. Kiirettömän hetken päättää Tehtaan kahvi marjapiirakan kera. 

Hotelli Emilia

Hotelli Emilian aamiaisbuffet on katettuna hotellin aamiaistilassa arkisin klo 7-9 ja viikonloppuisin klo 8-11. Hotellin aulabaari Cafe Bar Emilien pöytiin tarjoillusta aamiaisesta pääsee nauttimaan arkisin klo 7-9 ja la-su klo 8-11.

Original Sokos Hotel Vaakuna

Aivan Hämeenlinnan rautatieaseman kupeessa sijaitsevan Original Sokos Hotel Vaakunan runsaan buffetaamiaisen pariin pääsee nauttimaan arkisin klo 6.30-9.30 ja viikonloppuisin klo 7.30-10.30.