Guns n’ Roses Not in this lifetime tour

Guns N’ Roses (USA) – Not In This Lifetime Tour
La 1.7.2017 Kantolan tapahtumapuisto, Hämeenlinna
Portit avataan klo 15.00
Special guests: The Darkness ja Michael Monroe

Guns N’ Roses tuo tänä vuonna valtavaksi menestykseksi kasvaneen Not In This Lifetime -kiertueensa yli 30 areenalle ympäri Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa. Kiertue käynnistyy toukokuussa Dublinista, jonka jälkeen Live Nationin tuottama kiertue suuntaa 18 eurooppalaiskaupunkiin. Guns N’ Roses esiintyy myös Hämeenlinnassa, Kantolan tapahtumapuistossa lauantaina 1. heinäkuuta. 

Tapahtuma on loppuunmyyty.

 

Tapahtuman infot

Kaikki tapahtumaan liittyvät infot mm. aikataulut, aluekartat, saapuminen/lähteminen (autolla, junalla, pyörällä) löytyvät www.gnrfinland.fi  -sivuilta. Järjestäjän tuottamien parkkipaikkojen lisäksi kaupungista löytyy kaksi parkkitaloa ja lisäksi maksullisia ja maksuttomia kadunvarsipaikkoja. Katso kaikki parkkipaikat >

 

Poikkea keskustassa

Hämeenlinnaan kannattaa suunnata konserttipäivänä jo hyvissä ajoin. Hämeenlinnan torilla on mahdollisuus hyödyntää saunabussin palveluja ja virkistäytyä paljussa. 

Lisäksi Kävelykatu Reskalla on ainutlaatuinen Guns on the Rocks – Rock´n´Roll Exhibition -näyttely. Esillä yksityisen keräilijän Guns N’ Roses ja Hanoi Rocks -memorabiliaa. Näyttely on avoinna 30.6.–9.7. päivittäin kello 11.00-18.00, ei sisäänpääsymaksua.

Keskustan ravintolat myös palvelevat nälkäisiä ja janoisia aamusta pikkutunneille saakka. Esimerkiksi Raatihuoneenkatu on varsinainen ravintolakatu, koska sen varrelta löytyy useita kivoja paikkoja. 

 

Muuta mukavaa

Mikäli saavut Kantolaan keskustan suunnasta, et voi olla ohittamatta Verkatehdasta. Konserttipäivänä Verkatehtaan etupiha muuttuu virkitseväksi keitaaksi, jossa on tarjolla juomia sekä ruokaa. Beer Park -alue aukeaa klo 14 ja on auki aina 03:een asti. Beer Parkiin on vapaa pääsy!

Tutustu myös eri käyntikohteisiin Vapaa-aika ja matkailu -välilehdellä.  ”Must see” kohteita ovat tietenkin Hämeen linna ja muut linnanniemen kohteet, Aulanko puistometsineen, kylpylöineen ja seikkailupuistoineen. 

1.7. Jenkkifutista Kaurialassa, BOOM!Vol6: Hämeenlinna Huskies vs. Porvoo Butchers
1.-2.7. Radalle.com Ahveniston moottoriradalla
1.7. Mötikkä: Tohtori Höpöolo – LIVE! (GNR-jatkot!) Cumulus Resort Aulanko
1.7. GNR-JATKOT: MELROSE, Suisto (Verkatehtaan sisäpiha)

Majoitusvinkkejä

Kantola Event Camping, telttapaikkojen ennakkovaraus päättynyt, loput paikat täytetään saapumisjärjesteksessä.
Katajistonranta
, jäljellä telttapaikkoja järvinäköalalla sekä paikkoja omalla matkailuautolla tuleville sekä muutamia retkeilymökkejä, Hämeenlinna
Kirstulan kartano
, telttapaikkoja ja muutama caravan- paikka, Hämeenlinna
Kiipulan majoituspalvelut, majoituspaikkoja Kiipulassa Turengissa, orala@kiipula.fi
Hotelli Petäys, hotelli@petays.fi, Hattula
Lepaan Matkailu, muutama kahden hengen huone vapaana, myynti@lepaanmatkailu.fi, Hattula
Wuolteen Kartano, yksi kolmen hengen huone, kuljetukset keskustaan. Hämeenlinnan Hauholla. Tiedustelut ja varaukset:  0400 481 578, leena.siven@tunnelmakartanot.fi

www.gunsnroses.com | #GnFnR | www.kantolaan.fi | Kantola facebook | #kantolaan | #hämeenlinna | #livenationfi

GunsnRoses980x120HäSa_banner