Osallistu rakkaustonttien huutokauppaan ja rakenna koti Hämeenlinnaan!

Järjestimme keväällä kilpailun jossa tulevan hääparin oli mahdollista voittaa häät 18.8.2018 Hämeen linnassa ja tontti kodille Hämeenlinnasta – valittavana oli yksi seitsemästä tontista. Voittajaparin, Benitan ja Villen, häät on juhlittu ja he valitsivat kodilleen paikan Hämeenlinnan Siiristä.

Tiedämme, että Hämeenlinna on paras paikka kodillesi ja meillä voit tehdä unelmista totta. Voit saada oman perunamaan, pihasaunan tai vaikka kanalan – hevostallia unohtamatta omaan pihaan ja vielä edullisesti. Huutokauppaamme nyt kuusi rakkaustonttia lähtöhinnan ollessa ainoastaan 10% tontin alkuperäisestä hinnasta. Voit siis saada oman tontin jopa 374 eurolla!

Tutustu tontteihin videolla sekä alla olevista tonttilinkeistä ja huuda oma tonttisi. Yllätä läheisesi ja laita tontti pukinkonttiin <3

 


 
Kuvassa Lammi Kivitalo Kajo

Koti keskellä hämäläistä perinnemaisemaa?

Hauho on hurmaava hämäläispitäjä, jossa naapurista pidetään huolta. Vilhonpolku sijaitsee peruspalveluiden äärellä Hauhon kirkonkylän läheisyydessä, vain parin kilometrin päässä monipuoliseksi kehutusta Hauhon Yhtenäiskoulusta. Suomen väestöllisestä keskipisteestä pääset autolla sujuvasti niin Hämeenlinnaan (35 km), Tampereelle (70 km) kuin Lahteenkin (90 km).

Hauhon keskiaikaisen kivikirkon liepeille levittäytyvä Wanha raitti uimarantoineen on ainutlaatuinen kulttuurimaisema, jota tullaan ihastelemaan kauempaakin. Kesäisin Hauho herää todelliseen loistoonsa lukuisten kesätapahtumien, -torien ja -asukkaiden ansiosta.

Hauho - Vilhonpolku 4

Osallistu huutokauppaan Näytä kartalla Lisätietoa
Kuvassa Lammi Kivitalo Mio

Koti kulttuuririkkaassa kyläyhteisössä?

Yhteisöllinen henki elää Kalvolan Iittalassa vahvana –täällä pidetään omien puolia! Koti Antintiellä mahdollistaa jälkikasvulle turvallisen kasvuympäristön maaseudun rauhassa, silti läheltä löytyy palvelua ja aktiviteettia jos jonkinlaista. Iittala tunnetaan käsityön, muotoilun ja taiteen kylänä. Lasitehtaalla ja Naivistit Iittalassa –kesänäyttelyssä vierailee vuosittain yli 100.000 kävijää rikastuttaen samalla koko kylän elämää. Kylän kruunu on oma junapysäkki – Suomen ensimmäinen taideasema – joka tarjoaa nopeat kulkuyhteydet niin Hämeenlinnaan, Helsinkiin kuin Tampereellekin.

Kalvola - Antintie 7

Osallistu huutokauppaan Näytä kartalla Lisätietoa
Kuvassa Lammi Kivitalo Iiris

Koti kulkuetäisyydellä kahteen kaupunkiin?

Miksi et muuttaisi Lammille, valtateiden varrelle Hämeenlinnan ja Lahden puoliväliin? Katajamarjantielle rakennat kodin, jonka omasta rauhasta on vain kävelymatka päiväkotiin, kouluihin, kirjastoon, uima- ja liikuntahallille sekä muihin keskustan palveluihin. Vireästä pellavapitäjästä löytyy kaikenikäisille tekemistä hiihdosta yleisurheiluun ja salibandya on mahdollisuus harrastaa kylän oman ylpeyden, LASB:n väreissä. Evon retkeilyalueen luonnonkauniit luontopolut, laavut ja patikkareitit odottavat kulkijaansa vain vartin matkan päässä Lammin keskustasta.

Lammi - Katajamarjantie 2

Osallistu huutokauppaan Näytä kartalla Lisätietoa
Kuvassa Lammi Kivitalo Ailo

Koti historiaa huokuvan härkätien varrelta?

Rengossa asut mukavasti maalaismaisemissa kosketuksissa niin luontoon kuin historiaankin. Tuikontielle nousee koti keskelle kauneinta Renkoa, kaikkien sujuvaan arkeen tarvittavien palveluiden, päiväkodin, alakoulun, kirjaston ja ruokakaupan läheisyyteen. Vieressä sijaitsevat myös urheilukenttä sekä pururata, joka muuttuu talvisin valaistuksi hiihtoreitiksi. 10-tie kuljettaa niin Turun kuin Lahdenkin suuntaan ja Hämeenlinnan keskustaan monipuolisten palveluiden pariin ajat Rengosta vartissa.

Renko - Tuikontie 27

Osallistu huutokauppaan Näytä kartalla Lisätietoa
Kuvassa Lammi Kivitalo Kuulas

Koti pitäjässä, jonka juuret yltävät syvälle?

Tuuloksen viljaviin maisemiin on kerrostunut vuosituhansien historia. Rakenna pala omaa historiaasi kauniin Pannujärven läheisyyteen, kivenheiton päähän uimarannasta sekä veneily- ja kalastusmahdollisuuksista. Marjastajan ja sienestäjän paratiisissa kulku kauniiseen kangasmaastoon käy suoraan kotipihalta. Päiväkotiin ja pieneen Tuuloksen alakouluun on matkaa noin viisi kilometriä, Tuulosen kauppakeskuksen monipuoliset palvelut puolestaan ovat vain viiden minuutin ajomatkan päässä. Hämeenlinnan keskustaan hurautat 10-tietä pitkin alle puolessa tunnissa.

Tuulos - Pannujärvenkuja 10

Osallistu huutokauppaan Näytä kartalla Lisätietoa
Kuvassa Lammi Kivitalo Loft

Koti oman rauhan rakastajalle Katumajärven kukkarossa?

Äikäälän upouusi asuinalue on vehreä lintukoto Katumajärven läheisyydessä, vain kilometrin päässä uimarannasta ja urheilukentästä. Tampinkadun puistoalueeseen rajautuvalle tontille rakennat kodin, josta käsin voit helposti nauttia lähiympäristön monipuolisista virkistys- ja ulkoilumahdollisuuksista. Vanajanlinnan ympäristö mahdollistaa golf-harrastuksen Linna Golfin European Tour tasoisella kentällä ja lähistöllä on myös Tawast Golfin 18-reikäinen kenttä sekä ratsastustalleja. Kaupungin palvelut ovat silti käden ulottuvilla alle kymmenen kilometrin päässä ja lähimmät päiväkodit, alakoulut sekä muut keskeiset lähipalvelut sijaitsevat 2-5 kilometrin säteellä Äikäälästä.

Äikäälä - Tampinkatu 17

Osallistu huutokauppaan Näytä kartalla Lisätietoa