Koeaja Hämeenlinna 20.5.2016 Narinkkatorilla

Ohjelma klo 10-20

 

Huikea tatuointi- ja katutaidefestivaali Unique Art Tattoo Festival tuo Narinkkatorille tatuointitaiteilijoita, joiden työskentelyä voit seurata koko päivän ajan. Yksi tatuointituoleista on myös vapaana walk-in tatuoinneille! Mukana mm. useita kansainvälisiä palkintoja voittanut Säde Sonck. UATF – festivaalin pisteellä voit myös kokeilla tatuoimista keinonahalle ilmaiseksi ammattilaisten ohjaamana, tule lyömään mustetta nahkaan.

Narinkkatorilla pääset seuraamaan läheltä maineikkaita graffittitaiteilijoita, jotka työstävät tyhjille seinille katutaidetta.

Tule juhlistamaan perjantaita Pin-up kampauksella! Narinkkatorilta löytyy ihana Foxy Vixens’ Beauty Parlourm. Pin-Up, Vintage ja Kustom alan kauneuden ammattilaisista koostuva ryhmä tekeee upeita luomuksia koko päivän.

Kuumia autoja ja isoja moottoreita voit ihailla Narinkkatorilla koko päivän ajan. Elokuinen Linna Cruising –tapahtuma ajaa paikalle sympaattisen, museokuntoisen kaunottaren Buick Electra avoauton vm -69 ja todellisen raggarikulttuurin legendan Uholoiden DeSoto Limousinen, vm-52.

Kiiltäviä pyöriä ja vauhdin hurmaa tuo paikalle Hämeenlinna Bike Show, yksi suurimmista moottoripyörätapahtumista Suomessa.

Paikalla voit bongata myös ritareita kiiltävissä haarniskoissaan, kun Hämeen linnan huikea Heavy Metal –haarniskanäyttely jalkautuu Narinkkatorille.

Ja illan kruunaa kesän ykköskonsertin Iron Maidenin etukäteisfiilistely coverbändin tahdissa!

 

Perheen pienimmille

Lasten taidefestivaali Hippalot järjestää perheen pienimmille saippuakuplatyöpajan. Tule tekemään saippuakuplapuhallin ja puhaltamaan sillä värikästä kuplataidetta paperille. Kiireisimmille löytyy myös valmiita puhaltimia.

 Hämeen Keskiaikamarkkinoiden turnajaispihalla pääset todellisiin ritari- ja prinsessatunnelmiin ja voit kokeilla mm. miekkailua! Paikalla voit kohdata myös keskiaikaisia hahmoja.

Katso ohjelma