ONNEEN EI OLE OIKOTIETÄ, MUTTA HÄMEENLINNASSA OLET LÄHEMPÄNÄ.

ONNEEN EI OLE OIKOTIETÄ, MUTTA HÄMEENLINNASSA OLET LÄHEMPÄNÄ.

Hämeenlinnassa asuu keskivertoa onnellisempia ihmisiä.*

Ei ihme. Kompakti ja ruuhkaton kaupunki mahdollistaa nopean liikkumisen töistä kotiin ja sieltä harrastuksiin. Kohtuulliset asumiskustannukset jättävät varaa myös muuhun. Hämeenlinnassa ei eletä ”sitten kun” -elämää. Elämästä nautitaan nyt. Tule koeajolle. Tulet huomaamaan että autoista poiketen, elämä on parasta hitaasti nautittuna. 

*Terveyden ja hyvinvointilaitoksen koordinoima ATH-tutkimus 2015.

Original Image
Original Image
Original Image
Original Image
Original Image
Original Image

Tutustu OP-Kiinteistökeskuksen tuoreimpaan asuntotarjontaan Hämeenlinnassa ja pyydä tarjous!

×

Tulen mielelläni
Koeajamaan Hämeenlinnan!

Minulle saa lähettää lisätietoa Koeajopäivistä.

Etunimi *

Sukunimi *

Puhelin *

Sähköposti *

Asuinpaikkakunta

Perustele huolellisesti miksi valitsisimme juuri sinut asumisen koeajoon Hämeenlinnassa. Kerro myös itsestäsi ja kenen ottaisit mukaan ja miksi.

Teatteria, lätkää, gourmeeta. Valitse mikä on juuri sinun sydäntäsi lähellä ja koeajoviikonloppusi ohjelma rakennetaan juuri toiveidesi mukaan.

Kilpailuun osallistuvan on oltava vähintään 18-vuotias

*) Pakollinen kenttä

Koeajot ovat osa Hämeenlinnan asumisen markkinointia. Arvonnan ulkopuolelle rajataan Hämeenlinnassa jo asuvat.

Kilpailun säännöt ja ohjeet
×

ARVONNAN SÄÄNNÖT

KILPAILUN SÄÄNNÖT

1. Kilpailun järjestäjä

Yritys: Linnan Kehitys Oy/Hämeenlinnan markkinointi
Lähiosoite: Visamäentie 33
Postinumero ja -toimipaikka: 13100 Hämeenlinna
Myöhemmin ”kilpailun järjestäjä”.

2. Kuinka kilpailuun voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus

Kilpailun voimassaoloaika 31.12.2016 saakka.

Kilpailuun osallistuminen tapahtuu täyttämällä kilpailulomake Visit Hämeenlinnan verkkosivulla osoitteessa www.visithameenlinna.fi/koeaja. Henkilön tulee antaa myös yhteystietonsa (etu- ja sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite, postinumero ja postitoimipaikka). Kilpailuun voi osallistua yhteystiedoillaan vain yhden kerran. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

Osallistujien tulee ilmoittaa kilpailuun osallistuessaan yhteystietonsa kilpailun järjestäjälle. Kilpailun järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

3. Kilpailun suorittaminen ja palkinnon luovutus

Hämeenlinnan markkinoinnin raati valitsee osallistujien keskuudesta neljä (4) henkilöä, jotka ovat onnistuneet parhaiten vastaamaan kilpailulomakkeen kysymykseen ”Miksi juuri sinun tulisi voittaa asumisen koeajon viikonloppu Hämeenlinnassa?” Kilpailun voittaja valitaan tammikuussa 2017. Kilpailun järjestäjä ottaa yhteyttä palkinnon voittajaan. Kilpailun järjestäjä voi julkaista palkinnon voittajan nimen verkkosivuillaan sekä sosiaalisen median kanavissa. 

4. Palkinto

Palkinto sisältää

  Yksityismajoituksen (tai vastaavan) Hämeenlinnassa (perjantai-sunnuntai, tai lauantai-sunnuntai) kesäkautena 2017, sis. aamu- ja iltapalatarvikkeet.

  Voittaneelle perheelle soveltuvaa ohjelmaa valittuna viikonloppuna kesäkautena 2017.

  Lounas ja päivällinen yhteistyöravintoloissamme valittuna viikonloppuna kesäkautena 2017.

  Palkinto on kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle (ALLE 18 V.) tai kahdelle aikuiselle. Palkintoja jaetaan neljä (4) kappaletta. Tarkat ohjelmasisällöt ja aikataulut ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti

5. Palkintoon liittyvät ehdot

Kilpailun järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti. Osallistujien tulee ilmoittaa arvontaan osallistuessaan yhteystietonsa arvonnan järjestäjälle.

Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.
Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkintomatkan ajankohtaa ei voi muuttaa. Jos voittaja on estynyt lähtemään matkalle, siirtyy palkinto seuraavaksi parhaalle tai peruuntuu kokonaan.

Voittajien palkintoviikonloput tullaan taltioimaan (haastattelut, osallistujien itse tekemät muistiinpanot/kirjoitukset, kuvat, videot) ja käyttämään Hämeenlinnan markkinoinnissa. Palkinnon voittajille ilmoitetaan vähimmäismäärät vaadittavien taltiointien määrästä kuten; kokemusten kirjaaminen/päivä/tapahtuma, valokuvien ja videoiden vähimmäismäärät.

6. Järjestäjän vastuu

Kilpailuun osallistujat vapauttavat Linnan Kehitys Oy:n sekä kilpailun mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun ja palkinnon (=viikonlopun) lunastamisen aikana tapahtuneista vahingoista. Kilpailun järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkinnon euromääräiseen arvoon sekä palveluiden tuottamiseen. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

7. Arpajaisvero

Palkinnot tarjoaa Linnan Kehitys Oy/Hämeenlinnan markkinointi, joka vastaa palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

8. Muut ehdot

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin ja peruutuksiin.

×