Laikku -arvonta säännöt

1. ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

Yritys: Linnan Kehitys Oy
Lähiosoite: Visamäentie 33
Postinumero ja -toimipaikka: 13100 Hämeenlinna
Myöhemmin ”arvonnan järjestäjä”.

2. KUINKA ARVONTAAN VOI OSALLISTUA JA OSALLISTUMISKELPOISUUS

Löydä Laikun koirakaverit -arvontaan osallistuvat kaikki henkilöt, jotka ovat lähettäneet Laikun koirakavereiden määrän sähköisen lomakkeen kautta viimeistään 30.7.2017.

Arvontaan voi osallistua yhteystiedoillaan vain yhden kerran. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset, 18 vuotta täyttäneet, henkilöt. 

Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

3. PALKINTO

Palkinto on yhden yön majoitus kylpylän käyttöoikeudella Cumulus Resort Aulangolla perheelle (2 aikuista ja 2-3 lasta). Palkinto tulee lunastaa vuoden 2017 aikana.

4. PALKINTOON LIITTYVÄT EHDOT

Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

5. JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä. Arvonnan järjestäjä ei vastaa kolmannen osapuolen palveluista.

6. MUUT EHDOT

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta on osa Hämeenlinnan kaupunkimarkkinointia.

Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.