Luokkakokous 2 – Polttarit kilpailun säännöt

1. KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ

Yritys: Linnan Kehitys Oy
Lähiosoite: Visamäentie 33
Postinumero ja -toimipaikka: 13100 Hämeenlinna
Myöhemmin ”kilpailun järjestäjä”.

2. KUINKA ARVONTAAN VOI OSALLISTUA JA OSALLISTUMISKELPOISUUS

Luokkakokous 2 – Polttarit -kilpailuun osallistuvat kaikki henkilöt, jotka ovat lähettäneet ehdotuksensa luokkakokouksesta tai polttareista sähköisen lomakkeen kautta viimeistään 31.12.2016.

Luokkakokous- tai polttariehdotuksen sisällön pitää sijoittua pääasiassa Hämeenlinnaan. Ehdotuksessa pitää esiintyä olemassa olevia hämeenlinnalaisia paikkoja ja Hämeenlinnassa järjestettävissä olevaa ohjelmaa. Ehdotuksen maximipituus 2000 merkkiä.

Kilpailuun voi osallistua yhteystiedoillaan vain yhden kerran ehdottamalla luokkakokousta tai polttareita. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset, 18 vuotta täyttäneet, henkilöt. Myös voittajan mukana tulevan ryhmän henkilöiden tulee olla 18 vuotta täyttäneitä.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

3. VOITTAJAN VALINNAN SUORITTAMINEN JA PALKINNON LUOVUTUS

Raati valitsee kaikista kilpailuun jätetyistä ehdotuksista voittajan viikolla 2/2017. Voittajan valitseva raati koostuu Linnan Kehityksen-, Hämeenlinnan kaupungin- ja elokuvan tuotantoyhtiön edustajista. Kilpailun järjestäjä ottaa yhteyttä palkinnon voittajaan henkilökohtaisesti.

4. PALKINTO

Voittaja saa vuorokaudeksi käyttöönsä käyttöönsä Vanajanlinnan Villas huvilan 8 hengelle. Huvilassa on kaksi 4 hengen huoneistoa. Huoneistossa on tilava olohuone, kaksi kahden hengen makuuhuonetta, saunaosasto, keittiö, wc ja terassi. Palkintoon sisältyy aamiainen päälinnalla. Palkinto tulee lunastaa vuoden 2017 aikana.

5. PALKINTOON LIITTYVÄT EHDOT

Kaikki luokkakokous ja polttariehdotukset julkaistaan visithameenlinna.fi -verkkosivulla sekä järjestäjän ylläpitämissä sosiaalisen median kanavissa. Järjestäjä saa vapaasti hyödyntää ehdotuksia kilpailuajan jälkeen erilaisissa yhteyksissä.

Kilpailun järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset ehdotukset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti.

Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

6. JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä. Kilpailun järjestäjä ei vastaa kolmannen osapuolen palveluista.

8. MUUT EHDOT

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta on osa Hämeenlinnan kaupunkimarkkinointia.

Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.