Osallistu Luokkakokous 2 – Polttarit kisaan!

HUOM Kilpailu (24.10.-31.12.2016) on päättynyt!

Minkälaiset polttarit tai luokkakokouksen sinä järjestäisit Hämeenlinnassa? Missä paikoissa kävisitte ja mitä hämeenlinnalaisten yritysten tai toimijoiden toteuttamaa ohjelmaa päivään sisältyisi? Kerro hulvattomat ja kekseliäät ideasi alla olevan linkin kautta. Julkaisemme kaikki ehdotukset visithameenlinna.fi sivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa.

Raati valitsee ehdotusten joukosta parhaan idean ja voittaja saa vuorokaudeksi käyttöönsä ylellisen Vanajanlinnan Villas huvilan 8 hengelle.

Voittaja valitaan viikolla 2/2017 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Tutustu kilpailun sääntöihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

HUOM. Kilpailu (24.10.-31.12.2016) on päättynyt!

RAADIN VALITSEMA VOITTAJAEHDOTUS:

POLTTARIT: ” Legendaariset polttarit: Linnanpuistossa turnajaiset polttariporukan kesken sumopainin tahdissa. Jonka jälkeen pitopöytä piknik sahdilla kruunattuna. Reskalle keräämään terassilaisilta sanoja joista polttariporukalle ylistys runo Juha Itkosen kynänjälkeä mukaillen. Uhrikiven kadulla sijaitsevalle Uhrikivelle uhraamaan entiset rakkaudet. Aikakoneen Sanin tapaan 90-luvun tyyli kehiin ja pillurallia ympäri keskustaa purkkapopin soidessa ja baarikierrosta tehdessä. Ilta mökillä. Jean ”Janne” Sibelius korville. Vartalomaalit kroppaan ja musiikin tahdissa pyöriskelyä valkoisessa lakanassa. Huomenlahja sulhaselle valmis. Loppu ilta Rentun Ruusuna paljussa ja Katumassa huuhdotaan illan synnit.”
Nimimerkki: Loora

Lue muita ehdotuksia:

POLTTARIT: ” Kutsutaan polttariporukka paikalle väärään osoitteeseen ja kun he tulevat mitään ei paikalla olekaan,eikä tapahdu,mutta ko. osoitteessa on seuraava vinkki seuraavaan paikkaan,mihin he saapuvat,jos osaavat.Näin toimimme muutaman kerran,ennen lopullista tietoa paikasta.”
Nimimerkki: ippe

LUOKKAKOKOUS: ”Polttarisankarille ilmoitetaan (kiitos kieroutuneen työnantajan avun), että hän osallistuu koulutustilaisuuteen Verkatehtaalla. Mutta kas, koulutustilaisuus muuttaakin muotoaan, sillä kouluttaja on hän itse! Näin alkaa päivä letkeässä tunnelmassa. Polttarisankarista rakennellaan jukeboxi, hän kun tietää musiikista kaiken, ja sitten eikun reskalle rahankeruuseen. Maksa 2 euroa, paina nappia ja saat kuulla biisin! Huimapäinen polttarisankari viedään – kaupungilla nautitun brunssin jälkeen – Ahvenistolle verestämään nuoruusmuistoja. Olisko mahdollista saada hänelle hommattua pieni kierros rallia moottoriradalla? Joku Hämeenlinnan upeista hierontapaikoista hoitaa lihakset kuntoon ennen Aulangon kylpylämaisemia. Ennen kylpylää käydään kuitenkin se perinteinen kierros; karhuluola, torni, sorsat… ja sitten eikun polskimaan ja nauttimaan olosta!”
Nimimerkki: Lily-Marlene

LUOKKAKOKOUS: ”Ala-asteen hulvaton luokka kerätään kasaan koko päiväksi. Päivä alkaa perinteisellä jo koulusta tutulla aktiviteetilla ja pelataan pesäpalloa jokunen vuoropari. Paikka voisi olla vaikka Lepaalla, jonne on järjestetty bussikuljetus. Pelien jälkeen on tarjolla keyvt lounas ja käydään saunomassa. Iltapäivä kuluu kielenkantoja irrotellen ilman erityisohjelmaa. Lepaalla hypätään uudelleen bussiin ja matkataan ruokailemaan Piparkakkutaloon. Tästä ilta jatkuu hilpeissä tunnelmissa, ensin vaikkapa Birgerissä. Mikä parasta, että joku vielä kustantaisi illan riennot eikä kukaan jää pois verukkeella ettei ole varaa. Aamusta sitten ääni käheänä kuulumisten vaihdon myötä ja väsyneenä pitkästä päivästä tuumitaan, että onneksi kokouksia on vain 10 vuoden välein.”
Nimimerkki: Eemos

LUOKKAKOKOUS: ”Toki vanha jengi kasaan, 20 vuotta tulee juuri siitä kun tiemme erosivat… Suunniteltu valmiiksi tapaamista… Toki visamäen takkahuoneessa etkot, nopea baarikierros kun ei Hämeenlinnassa mahdottomasti vaihtoehtoja olekaan ja jatkot vanajanlinnalla!” 
Nimimerkki: Visamäki123

POLTTARIT: ”Aamulla mennään sankaria herättämään skumpan ja sikarien kanssa. Näiden jälkeen nautitaan kahvit konjakilla maittavan aamupalan kera. Vatsat täynnä otamme kartonolimusiinin alle ja suuntaamme Ritarihallille, jossa puuemme sankarin HPKn väreihin ja ylleen tämä saa maalivahdin kamat. Siitä matka jatkuu jäälle HPK treeneihin jossa tehtävä on toimia harkkojen ajan kiekon pysäyttäjänä. Hikisten treenien jälkeen suunnataan hohtokeilaamaan. Näiden urheilusuoritusten jälkeen matka jatkuu vanajanlinnaan saunomaan ja syömään 3 lajin illallisen. Illan ohjelmaan kuuluu myös karaoke baarissa käynti jossa sankarimme saa vetästä pari biisiä jonka jälkeen suunnataan takasin vanajanlinnaa jonka puhtaisiin tuoksuviin lakanoihin on hyvä kellistää väsynyt kroppansa ja aamulla herätä reippaana maittavaan aamiaiseen”
Nimimerkki Kerho32

LUOKKAKOKOUS: ”Jo perustettu Hätilän kakarat yhteisö vuosimallia -67, sais reteen luokkamatkan takaisin siitä mistä ”kaikki alkoi” eli bussilla hurautettais läpi muutamat historialliset paikat, josta yhteinen ryhmähenki kumpuaa. Tuomelan ala-aste sekä ylä-aste olisi eka vuorossa, jospa eläköitynyt opemmekin sinne saapuisi… Luokkaretkeemme sisältyisi ehdottomasti myös Aulangon näkötorni jossa itsekin teininä lipunmyyjänä huseerasin. Vaikkei Sibeliusta meistä kestään tullutkaan niin musiikki ja laulanta on vahvasti mukana elämässä. Piipahtukseen sisältyisi myös nostalgian havinaa ja käynti ravintola Hällässä sekä Wiliams pubissa, jossa aikoinaan jukeboxia että suuta soitettiin ahkeraan.”
Nimimerkki Topaasi

LUOKKAKOKOUS: ”Vuokrataan iso bussi käyttöömme koko päiväksi, joka kierrättää ympäri Hämeenlinnaa! Näin nähdään kivasti katsaus Hämeenlinnan tärkeimpiin nähtävyyksiin, kaikki pysyy mukavasti kasassa ja bussissahan on aina tunnelmaa!!! Tietysti meillä on kiva seremoniamestari, joka johtaa joukkoa!!!! Illallinen ehdottomasti Vanajanlinnassa, samoin yöpyminen, mutta iltaohjelmaksi kävisi esim. stand up ja karaoke kivassa pubissa tai jokin nostalginen keikka….” 
Nimimerkki Hessutytto

POLTTARIT ”Ihan ekkana polttarisankari yllätettäs nukkumasta kotoa. Vaatteet niskaan ja cafe hoffiin aamupalalle. Siitä matka jatkus crossfit Ilvekseen ja kunnon rääkki heti aamusta 😉 Sen jälkeen aulangolle ja jollain narulla alas näkötornista. Sit näköalapaikalta pitäs huutaa kaikkien exien nimet ilmaan. Sieltä syömään himalaya ravintolaan. Sen jälkeen masut pullollaan könnölään iittalaan mökille. Mökillä saunaa, herkkuja, juomapeliä ja uimista. Ja joka kerta kun morsian/sulhanen sanoo sanan ”apua” niin kaikki juo :)”
Nimimerkki Hebu

POLTTARIT ”Aamu alkaisi yllätyksellä, kun sankari kaapattaisiin polttariporukalla juna-asemalta (luulee menevänsä kaverin kanssa Helsinkiin) polttareihinsa. Ajeltaisiin ympäri kaupunkia hetken aikaa niin, että sankari sokkona ja hieman hämättäisiin mihin mennään. Lopulta ajettaisiin flowparkiin kiipeilemään. Tämän jälkeen keskustaan syömään, vaikkapa Popinoon. Tuosta siirryttäisiin keskustaan, jossa sulhanen tekee pieniä tehtäviä. Tämän jälkeen uimahalliin tekemään pellehyppyjä. Sieltä Vanajanlinnaan huippuillalliselle ja sen jälkeen siirtyminen mökille saunomaan.”
Nimimerkki Haapa

LUOKKAKOKOUS ”Olisi mahtavaa kutsua kokoon taas vanha ryhmärämä ylä-asteelta. Päivä alkaisi tietysti kokoontumisella Lyskan pihalle. Pihalla nautittaisiin lasilliset kuohuvaa. Siitä siirryttäisiin kävellen linnanpuistoon, jossa olisi katettuna pitkään pöytään catering-firman, esim. Maunviljelijöiden, kattama herkullinen lounas. Kun mahat olisi saatu täyteen jatkettaisiin matkaa keskustaan. Vanhojen aikojen kunniaksi ensimmäinen stoppi itseoikeutetusti kirkkopuistossa, joku voisi pitää pienen puheen suihkulähteellä 😀 Jälkiruokajuomat hörpätään Birgitassa. Pikkubussi noutaisi porukan torilta, josta mentäisiin Aulangolle hohtokeilaamaan. Keilauksen jälkeen saunottaisiin VIP-saunassa. Kun mimmit olisivat saaneet naamat pakkeloitua ja miehet hiukset geelattua, pikkubussilla ajeltaisiin takaisin keskustaan. Kevyttä illallista nautittaisiin Nooran Viinibaarin alakerrassa. Sattumalta jossain pubissa olisi kyseisenä iltana stand-uppia, johon sitten mentäisiin iltaa jatkamaan.”
Nimimerkki Mira G.

LUOKKAKOKOUS ”Luokkakavereiden olisi jo syytä kokoontua yhteiseen luokkakokoukseen, katsoa kuka on kuka ja mikä – hyvällä huumorilla höystettynä koko setti. Tottakai tutustutaan hämeenlinnaan koska luokkakaverit ovat toiselta puolen suomea. Katsotaan mihin hämeenlinna pystyy – laatua ja tyyliä.”
Nimimerkki Iiku

POLTTARIT ”Brunssi Cafe Hoffissa. Sieltä Escape roomiin ihmettelemään. Kun tehtävä on ratkaistu, By Mikaela*s kuvattavaksi Aulangolle samalla kun testataan suppilautoja ohjaajan johdolla. Torninkahvilassa leivoskahvit ja kuoharia (tarvittaessa omasta pullosta näköalapaikalla). Aulangon kylpylässä, pulahdus, sauna ja pesut uinnin jälkeen. Goodmanin Emotioniin kauneusvinkkejä ja kevyttä ehostusta varten. Sitten Piparkakkutaloon syömään. ja Cafe Bar Skogsteriin iltaa viettämään.”
Nimimerkki Lennu