Aulangon Puistola

MAJOITUKSET, YRITYSTILAISUUDET

Aulangon Puistola sijaitsee uniikilla paikalla Joutsenlammen kupeessa. Puistolassa on 15 vuodepaikkaa sekä kokous- ja ruokailutilat jopa 20 henkilölle. Aulangon Puistola tarjoaa ainutlaatuisen vaihtoehdon majoittumiseen, leppoisiin kokouksiin ja mukavaan yhdessäoloon luonnonsuojelualueen sisällä.

Aulangon Puistolan noin 125 m2 tiloissa on noin 15 vuodepaikkaa sekä ruokailu- ja kokoustila jopa 20 henkilölle. Lisäksi asiakkaiden käytössä on erillinen pieni puulämmitteinen sauna, suihku ja pukuhuone. Puistola sijaitsee uniikilla paikalla Joutsenlammen kupeessa, suojaisessa paikassa, omassa rauhassaan (normaaleina työaikoina arkisin luonnonsuojelualueen työntekijät saattavat liikkua lähistöllä, mutta asiakkaidemme rauha ja yksityisyys otetaan kuitenkin huomioon). Aulangon Puistola tarjoaa ainutlaatuisen vaihtoehdon majoittumiseen, leppoisiin kokouksiin ja mukavaan yhdessäoloon luonnonsuojelualueen sisällä luontoa ja rauhaa arvostavien asiakkaiden käyttöön.

Puistolaa vuokrataan sekä päiväkäyttöön että pitkäaikaisempaan vuokraukseen lomailijoille, yrityksille ja yhdistyksille. Puistola mahdollistaa hienosti ympärivuotisen lomailun, majoittumisen ja pienimuotoiset kokoukset Aulangon luonnonsuojelualueen rauhallisessa ja historiallisessa miljöössä.

Osoite

Aulangon luonnonsuojelualue

13210

Hämeenlinna

Puhelin

+358 (0)207 300 888 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

Sähköposti

Lue lisää

www.evonluonto.fi

Esteettömyys

  • Inva WC