Aulangon Rantahuvilat

MAJOITUKSET

Aulangon Rauha on Aulangolle vuoden 2017 aikana valmistuva täysin uusi konsepti, jonka ytimenä ovat Aulangonjärven ranta-alueella sijaitsevat Rantahuvilat, jotka tarjoavat majoituksen 5–40 hengen ryhmille.

Aulangon Rauhan Rantahuvilat ovat ympärivuotiseen käyttöön räätälöityjä uniikkeja monitoimihuviloita kaikilla mukavuuksilla noin 5–40 henkilön ryhmille. Kokousta, virkisty, kalasta, sauno, veneile, golfaa, lähde lumikenkäkävelylle, veneile, ui, mene pilkille, hiihtämään tai kylpylään – tai vain nauti omasta rauhasta ”omassa” piilossasi, ympäri vuoden!

PÄÄSALI: Monitoimihuvilan noin 45 m2 kokoisessa ja lähes kolme metriä korkeassa ruokasalissa/kokoustilassa on tilaa lähes 20 henkilölle pitkän pirttipöydän äärellä. Tilaa voidaan käyttää myös nukkumiseen kolmen vuodesohvan ansiosta. Ruokasalista on suora yhteys isolle terassille, johon on pääsy myös kahdesta eri saunasta. Kaikki aivan Aulangonjärven rannalla!

MAJOITUS: Vuodepaikkoja kussakin monitoimihuvilassa on yhteensä noin 15 henkilölle, viidessä pienessä makuuhuoneessa sekä ruokasalin ja kokoustilan vuodesohvilla. Tarvittaessa löytyy vielä varapatjoja muutamalle henkilölle.

KEITTIÖ: Keittiöstä löytyy astiastot 20 henkilölle, sähköhella, iso jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin.

SÄHKÖSAUNA, PUUSAUNA JA KYLPYTYNNYRIT: Sähkösaunan lauteille mahtuu kerralla 8 henkilöä ja monitoimihuvilan toisessa päädyssä on erähenkinen puusauna. Saunominen onnistuu siis sekä helppokäyttöisessä sähkösaunassa että idyllisessä puulämmitteisessä saunassa, jolloin 15 henkilöä voi saunoa yhtä aikaa. Kylpytynnyrit sijaitsevat terassilla rannan tuntumassa.

SUIHKUT JA WC-TILAT: Pesuhuoneessa on 2 suihkua ja pukuhuoneesta on suora yhteys terassille vilvoittelemaan tai paljun lämpöön. Vessoja on kaksin kappalein, jotta aamutoimet onnistuvat sujuvasti isommaltakin porukalta.

Osoite

Aulangon-Heikkilän tie 168

13900

Hämeenlinna

Puhelin

+358 (0)207 300 888 (8,35 snt/puh. + 16,69 snt/min)

Sähköposti

Lue lisää

www.aulangonrauha.fi
  • Inva-WC

ma

ti

ke

to

pe

la

su