Aulangon Rauhan Suuri Huvila

MAJOITUKSET

Aulangon Rauhan päärakennus, noin 350 m2 laajuinen Suuri Huvila sijaitsee Aulangonjärven rinteessä vain noin 50 metriä rantaviivasta. Suuri Huvila tarjoaa majoituksen 50 hengen ryhmille ja tilat jopa 100 henkilön tapahtumiin.

Suuri Huvila palvelee erittäin monipuolisesti useita erilaisia kohderyhmiä; suurista jopa 100 henkilön tapahtumista 15–50 henkilön kokouksiin, virkistys- ja TYKY-tapahtumiin sekä vastaaviin kokoontumisiin.

PÄÄSALI: Suuren Huvilan noin 200 m2 kokoisessa pääsalissa on tilaa jopa 100 henkilölle pitkien pitopöytien ja sohvaryhmien äärellä. Tilaa voidaan käyttää myös nukkumiseen siellä olevien vuodesohvien ansiosta. 4G-tasoinen internet-yhteys toimii rivakasti ja isot taulu-TV:t toimivat televisioina tai kokousnäyttöinä. Ruokasalista on suora yhteys isolle terassille, johon on pääsy myös Suuren Huvilan isosta saunasta.

MAJOITUS: Vuodepaikkoja Suuri Huvila tarjoaa parhaiten 15–50 henkilön yöpyville ryhmille, 8–10 erillisessä makuuhuoneessa sekä lisäksi vuodesohvilla ja lisävuoteilla. Tarvittaessa löytyy vielä varapatjoja. Jos ryhmäsi kaipaa vielä enemmän vuodepaikkoja, voit varata koko Aulangon Rauhan alueen käyttöösi, jolloin vuodepaikkoja varavuoteineen löytyy yli 100 henkilön ryhmille.

KEITTIÖ: Astiastot vähintään 50 henkilölle (tarvittaessa lisähinnasta enemmänkin), sähköhella, iso jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeittimiä, vedenkeittimiä ja leivänpaahtimia.

SAUNAOSASTO, SUIHKUT JA WC-TILAT: Ison saunan lauteille mahtuu kerralla noin 15 henkilöä, pesuhuoneessa on 3 suihkua ja suora yhteys isolle terassille vilvoittelemaan tai paljun lämpöön. Vessoja on kolme, jotta isonkin porukan aamutoimet onnistuvat sujuvasti. 

KYLPYTYNNYRIT: Kaksi paljua sijaitsevat isolla terassilla tai aivan sen tuntumassa, molempiin paljuihin pääsee kesät talvet puhtain jaloin terassia pitkin.

Osoite

Aulangon-Heikkiläntie 168

13210

Hämeenlinna

Puhelin

+358 (0)207 300 888 (8,35 snt/puh. + 16,69 snt/min)

Sähköposti

Lue lisää

www.aulangonrauha.fi
  • Inva-WC

Ei ole varsinaista inva-wc:tä, mutta yhteen vessaan mahtuu pyörätuolilla. Tarvittaessa luiska tuodaan pääoven portaisiin.

ma

ti

ke

to

pe

la

su