Aulangon Tornikahvila

SYÖ JA JUO

Tornikahvilan löydät Aulangolta keskeltä kansallismaisemaamme. Poikkea puistometsäreitilläsi virkistävälle tauolle tornikahvilaan, jossa suolaista ja makeaa syötävää sekä irtojäätelöa.

Kahvilan ympäristöstä löydät näkötornin upeat maisemat, Karhuluolan ja paljon mielenkiintoista katseltavaa! Näkötornin kahvila sijaitsee näköalapaikalla, entisen metsänvartijan mökin tiloissa. 1800-luvun rakennus on kunnostettu alkuperäistä henkeä kunnioittaen ja toimii nykyään viihtyisänä kahvilana. Metsänvartijan talon huoneet kuiskivat Aulangon historiaa tauluineen, tavaroineen ja tarinoineen.

Kahvin juontiin voi oman paikkansa löytää sisältä neljästä eri huoneesta tai ulkoa terassilta. Asiakaspaikkoja sisällä on noin 50 hengelle ja ulkona lisäksi noin 50 paikkaa. Näkötornin juurella olevalle näköalatasanteelle onnistuu myös kulku pyörätuolilla.

Kahvilassa mahdollisuus myös järjestää sopimuksen mukaan kahvituksia, lyhyitä lounaita, iltapaloja, piknik-eväitä, syntymäpäiviä jne. Erikoistilaukset sopimuksen mukaan, esimerkiksi tarjoilu näköalatasanteella kansallismaisemassamme.

Kahvilassa myynnissä makeita ja suolaisia herkkuja mm. Torni-toast (lämmin täytetty leipä), Kahvilan oma Rocky-road suklaaherkku sekä jäätelöannoksia ja irtojäätelötötteröitä.

Osoite

Aulangon puistometsä

13210

Hämeenlinna

Puhelin

+358 (0)50 491 1128

Sähköposti

Lue lisää

www.aulangontornikahvila.fi

Esteettömyys

  • Inva WC

Tornikahvila:
Naisten WC toimii myös inva-WC:nä.
Tornikahvilan eteen voi ajaa inva-taksilla ja myös yksityishenkilöt omilla autoilla, jos on liikuntaesteinen.
Kahvila- ja wc-rakennuksiin pääsee helposti myös pyörätuoliluiskilla. Kulku Näkötornin näköalatasanteelle onnistuu myös pyörätuolilla.