Kanta-Hämeen Oppaat ry

RYHMILLE

Opastettu kierros on aina hintansa arvoinen. Anna oppaan avata silmäsi, niin näet kaupungin paremmin. Kanta-Hämeen Oppaat ry on toiminut Hämeenlinnan seudun esittelijänä jo vuodesta 1970 saakka. Oppaat ovat Suomen Opasliiton auktorisoimia.

Omalle ryhmälleen saa tilauksesta kiertoajelun tai -kävelyn milloin vain ympäri vuoden. Oppaina toimivat Kanta-Hämeen Oppaiden asiantuntevat, miellyttävät, kielitaitoiset auktorisoidut matkailuoppaat.

Kierroksen teema, reitti ja kesto voidaan räätälöidä juuri ryhmän toiveiden mukaiseksi. Tutustu valmiisiin teemoihin tästä. Suosituimpia kierroksia ovat Hämeenlinnan kaupunkikierros sekä Aulangon puistometsäkierros. Opastus on tilattavissa seuraavilla kielillä: suomi, ruotsi, englanti, saksa, ranska, venäjä, japani.

Opastuskierrokset veloitetaan kierroksen keston mukaan. Ryhmän koko ei vaikuta hintaan. Kävelykierroksella osallistujien enimmäismäärä opasta kohden on kuitenkin 25 henkeä. 

Kesäaikaan opastettuja kävelykierroksia järjestetään myös yksittäismatkailijoille esim. Aulangon puistometsässä ja Hämeenlinnan keskustassa. 

Lisätietoja opastuksista ja opasvaraukset suoraan oppailta

Osoite

13100

Hämeenlinna

Puhelin

Sähköposti

Lue lisää

www.kantahameenoppaat.fi