Scandic Aulanko, kylpylä ja keilahalli

NÄE JA KOE

Scandic Aulangolla sinua odottavat avara ja valoisa kylpylä, viihtyisät hotellihuoneet ja kokoustilat, Eden’s Eva Spa-hoitola sekä 6-ratainen viihdekeilahalli ja Aulanko Areenan liikuntamaailma.

Kylpylä

Viihtyisässä kylpylässä on tarjolla 25 metriä pitkä kuntouintiallas, monitoimiallas porepenkkeineen ja vesihierontapisteineen, poreallas, lämminvesilaguuni, kylmävesialtaita, vesiliukumäki, pienille lapsille sopiva allas sekä ulkoallas. Allasbaarissa voi nauttia virkistäviä juomia ja pientä purtavaa. Kylpylän hoito-osaston toiminnasta Eden´s Eva Spa-hoitola. 

Keilahalli

Keilahallissa on nykyaikainen hohtokeilailu ja automaattinen pistelaskentajärjestelmä. Kaikessa suunnittelussa on huomioitu myös erityisryhmät ja esimerkiksi liikuntarajoitteisia varten on molempiin suurempiin altaisiin rakennettu tasonostimet ja sähköpyörätuolille löytyy oma latauspiste.

Aulanko Areena

Scandic Aulanko tarjoaa monipuolisesti eri liikuntavaihtoehtoja koko perheelle. Aulanko Areenan liikuntamaailmassa on mahdollisuus ottaa kaverista mittaa vaikka sulkapallon merkeissä tai harjoitella korkeushyppyä trampoliinilla. 

Osoite

Aulangonkuja 1 B

13210

Hämeenlinna

Puhelin

+358 (0)3 4108 1633

Sähköposti

Lue lisää

www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/hameenlinna/scandic-aulanko/kylpyla

Esteettömyys

  • Inva WC

Kylpylän asiakkaille on käytössä kaksi veteen laskettavaa suihku-/pyörätuolia. Kylpylä sai vuonna 2010 Esteet Pois - esteettömyyspalkinnon.