AVAIMET KÄTEEN RATKAISUT

Linnan Kehitys tarjoaa kokonaisvaltaisia ja ylivoimaisia sijoittumispalveluita yrityksille, jotka ovat suunnittelemassa toimintaa Hämeenlinnaan.

TUTUSTU VAPAISIIN TOIMITILOIHIN

Toimitilarekisteristä löydät tietoa vapaista toimitiloista ja tonteista. Täällä voit myös maksutta ilmoittaa omat vapaat tilat.

KORKEAKOULUKESKUS – HAMK:N YDIN

HAMK:n Hämeenlinnan toimipiste on Suomen suurin ammattikorkeakoulupohjainen innovaatiokeskittymä.

Yrityksen sijoittaminen Hämeenlinnaan on paitsi kannattavaa myös helppoa. Me Linnan Kehityksessä, Hämeenlinnan elinkeinoyhtiössä, tarjoamme sijoittuvalle yritykselle kaikki sijoittumiseen liittyvät palvelut yhdeltä luukulta. Takaamme, että tonttien kaavoitukset ja muut lupa-asiat hoituvat naapurikaupunkeja nopeammin. Tarjoamme myös yritystoiminnan kehittämiseen ja aloittamiseen liittyviä palveluita. Henkilökunta on yrityksen tärkein resurssi – autamme työntekijöitäsi löytämään kauniista kaupungistamme mieleiset kodit, päiväkodit ja koulut, lukuisia harrastusmahdollisuuksia unohtamatta.

Sijoittumisasioissa ota rohkeasti yhteyttä:

 

hlow-rasanen-ari

Linnan Kehitys Oy
Ari Räsänen
Johtaja, sijoittumispalvelut
+358 (0)40 866 7501
ari.rasanen@linnan.fi

 

 

Kuva_800x900Linnan Kehitys Oy
Mika Kannisto
Asiantuntija, sijoittumispalvelut
+358 (0)40 451 3513
mika.kannisto@linnan.fi

 

 

AriMieltyLinnan Kehitys Oy Ari Mielty
Kiinteistökehityspäällikkö
+358 (0)400 481 454
ari.mielty@linnan.fi

Linnan kehitys oy

Linnan Kehityksen tehtävä on lisätä Hämeenlinnan tunnettuutta sekä hakea jatkuvasti uusia kasvumahdollisuuksia kaupungille ja yrityksille.