Ahvenistolle reippailemaan

Tule virkistäytymään ja viettämään aikaa luonnonkauniissa maisemissa. Ahvenisto on yksi hämeenlinnalaisten suosikkipaikoista.

Ahveniston harjualue on kokonaisuudessaan luonnonsuojelualuetta, jota on 68 hehtaaria ja aarnimetsää 6 hehtaaria. Alueella kulkee valaistuja reittejä ulkoiluun ja hiihtoon – harjuinen maasto takaa mukavasti pienen hien pintaan. Rannassa on myös kaupungilta varattava sauna, josta mahdollisuus pulahtaa veteen.

Huimapäille on puihin rakennettu Flowpark-seikkailupuisto -maisemia pääsee ihailemaan jopa kahdenkymmenen metrin korkeudesta. Seikkailupuisto on tarkoitettu 7-vuotiaasta ylöspäin kaikille  eikä ennakko-osaamista tarvita.

Autoharrastajat tuskin ovat välttyneet kuulemasta Ahveniston moottoriradasta. Moottorirata on yksi Suomen vanhimmista moottoriurheilun areenoista ja siellä järjestetäänkin vuosittain monipuolisia tapahtumia.

Ahvenistolla on ihanteelliset hiekkarannat myös uimiseen ja hiekkakakkujen rakenteluun sekä kenttä beachvolleyn pelaamiseen. Kesäisin Maauimalassa polskutellaan kunnostetussa olympia-altaassa.

Ahveniston moottorirata

Ahveniston moottorirata

Ahveniston toimintapuisto

Ahveniston toimintapuisto