Linnanniemi

MONEN MAHDOLLISUUDEN LINNANNIEMI

Linnanniemi on lomapäivän tai toisenkin viettoon todellinen runsaudensarvi. Siellä viihtyvät kaikki, etenkin perheet, joille se antaa niin ohjattua tekemistä, erilaista ihmeteltävää ja ihan vaan rentoa yhdessäoloakin. Yhteen niemeen mahtuu monen monta: museokohteista Hämeen linna ja Museo Militaria innostavat perheen pienimpiäkin ja antavat historian nälkäisille takuulla kylläisen tunteen. Vankilamuseossa pääsee kurkistamaan elämään kaltereiden takana.  

Hämeen linnan yleisöopastuksille voi osallistua pääsymaksun hinnalla ja kierroksia järjestetään päivittäin tasatunnein ajalla 1.6.-14.8. klo 10-16. Talviaikana 15.8.-31.5. yleisöopastuksille voi osallistua arkisin klo 10, 11, 13, 14 ja 15 ja viikonloppuisin klo 11, 12, 14 ja 15. Opastuksia järjestetään sopimuksesta myös aukioloajan ulkopuolella. Pyhät ja pakanat -näyttelyyn pääsee tutustumaan opastuksen johdolla ajalla 1.6.-30.6. päivittäin klo 13 ja ajalla 1.7.-14.8. päivittäin klo 13. 

Museo Militarian ”Yhdessä -teemaopastuksia”  järjestetään tiistaisin klo 13 ajalla 6.6.-29.8.2017. Opastus sisältyy museon pääsymaksuun. 

Linnaa ympäröivä puisto taasen suo mahdollisuuden piknikin antimista nauttimiseen ja vapaa-ajasta nautiskeluun aurinkoa palvoen, pelaillen, frisbeetä heitellen. Linnanniemestä voi jatkaa Kaupunginpuistoon, josta pääsee rautatiesiltaa pitkin Aulangolle. Useat hurmaavat kävelyreitit myötäilevät Vanajaveden kauniita rantoja ja luonnossa rauhoittuvan mielen sopukoita.

Muista myös kätevä aluelippu, jolla voit kiertää Hämeen linnan, Museo Militarian ja Vankilamuseon yhdellä pääsymaksulla. Aikuiset 15,50 € ja lapset (7-17 v.) 6,00 €. 

Vankilamuseo

Vankilamuseo

Hämeen linna

Kokous & Kongressi

Museo Militaria

Museo Militaria

Hämeen linna

Hämeen Linna

Vapaa-aika ja matkailu

MUSEOIDEN KAUPUNKI

Koe elämyksiä historian, taiteen ja designin maailmassa.