Linnanniemi

MONEN MAHDOLLISUUDEN LINNANNIEMI

Linnanniemi on lomapäivän tai toisenkin viettoon todellinen runsaudensarvi. Siellä viihtyvät kaikki, etenkin perheet, joille se antaa niin ohjattua tekemistä, erilaista ihmeteltävää ja ihan vaan rentoa yhdessäoloakin. Yhteen niemeen mahtuu monen monta: museokohteista Hämeen linna, Museo Militaria sekä Vankilamuseo innostavat perheen pienimpiäkin ja antavat historian nälkäisille takuulla kylläisen tunteen.

Hämeen linnan yleisöopastuksille voi osallistua pääsymaksun hinnalla ja suomenkielisiä kierroksia järjestetään talviaikana 1.9.-31.5.  arkisin klo 10, 11, 13, 14 ja 15, viikonloppuisin klo 11, 12, 14 ja 15, muut kielet varauksesta. Opastuksia järjestetään sopimuksesta myös aukioloajan ulkopuolella. 

Linnaa ympäröivä puisto taas suo mahdollisuuden piknikin antimista nauttimiseen ja vapaa-ajasta nautiskeluun aurinkoa palvoen, pelaillen, frisbeetä heitellen. Linnanniemestä voi jatkaa Kaupunginpuistoon, josta pääsee rautatiesiltaa pitkin Aulangolle. Useat hurmaavat kävelyreitit myötäilevät Vanajaveden kauniita rantoja ja luonnossa rauhoittuvan mielen sopukoita.

Muista myös kätevä aluelippu, jolla voit kiertää Hämeen linnan, Museo Militarian ja Vankilamuseon yhdellä pääsymaksulla. Lipun hinta vuonna 2018 on aikuisilta 17 euroa ja lapsilta (7-17 v.) 7 euroa.

Vankilamuseo

TUTUSTU VANKILAMUSEOON

Hämeen linna

Kokous & Kongressi

Museo Militaria

tutustu Museo Militariaan

Hämeen linna

Tutustu Hämeen Linnaan