Hämäläinen puutarhapäivä

Häme on hyvin vehreää aluetta ja vesistöjensä johdosta alueella kasvaa paljon kasveja, jotka eivät etelämmässäkään menesty. Järvien läheisyydessä kasvukausikin on pidempi. Kartanoiden hienot ja vanhat kannat ovat loistossaan ja näyttäytyvät meille hyvin hoidettuina.

Ohjelma

klo 9.00 Lähtö Wetterhoffilta
Ajamme Aulangon puistometsään, ”Salaiseen puutarhaan” jossa oppaamme kertoo alueesta ja nautimme myös kahvit Tornikahvilassa.

klo 10.00 Mikkolan puutarha, Pekola
Monipuolinen puistomainen puutarha, runsaasti perennoja ja monipuolinen puusto. Alueella lummelammikko, puro, siltoja, patsaita ja monia paikkoja joihin istahtaa ihastelemaan.

klo 12.30 Hahkialan Kartano, Hauho
Barokkimiljöön puutarha on uskomaton. Puutarhan on aikoinaan suunnitellut puutarha-arkkitehti Paul Olsson, samaa käsialaa on Kultarannan puutarha. Noin 100 eri lajia perennoita ja yli 350 jaloruusua ilahduttavat vierailijoita. Nautimme myös lounaan täällä kauneuden keskellä. Matka jatkuu Lammille Hauhon Vanhan raitin kautta.

klo 15.00 Porkkalan Kartanon puutarha, Lammi 
Kartanon puisto on vanha englantilaistyylinen, n. 4 Ha kokoinen puistoalue niin uusilla kuin vanhoillakin istutuksilla. Löytyy vanhaa ja modernia, löytyy ruusualue, nuoria puita ja luonnonkiviä. Puiston erikoisuus on 85 vuotta vanhat agaavet. Kun puisto on kierretty siirrymme linja-autolla puutarhamyymälään ostoksille. 

klo 17.00 Tuulosrievä, Tuulos
Päivän antia vielä porukassa käydään läpi kahvikupposen äärellä Tuulosrievässä, josta voi ostaa vielä leivonnaiset mukaan kotiin.
Kiitos päivästä!

Hinta: 80 e/hlö
minimi 20 henkilöä ryhmässä. Hinta ei sisällä bussikuljetusta, laskemme kuljetuksen tarpeen mukaan lähtöpaikasta riippuen tai ryhmä voi tulla omalla autolla.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous ryhmällesi! Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lisätiedot ja varaukset
Vekka Liikenne Oy
puh. 044 775 7121
matkat@vekkaliikenne.fi

Ryhmämatkat

Sibeliuksen sielunmaisemia

Ryhmämatkat

Ostosmatka uniikkiin Hämeenlinnaan

Ryhmämatkat

Kartanoelämää ja hengenravintoa