Suomen tiilaakso

Monipuolinen kenttävalikoimamme soveltuu kaikentasoisille pelaajille, maailmanhuipuista aloittelijoihin. Neljä erilaista ja eritasoista golfkenttäämme tarjoavat puitteet sekä lähipelin hiomiseen että laajoja väyliä vesiesteineen. Jokaisella kentällä on oma luonteensa.

Viisinkertainen British Open voittaja Peter Thomson totesi pelikierroksensa päätteeksi, ettei usko koko Skandinaviasta löytyvän Linna Golfia parempaa kenttää. Syystä suuri ylpeyden aiheemme on Suomen ainoa PGA European Tour Courses -ketjun kenttä, joka ulottuu sadan hehtaarin alueelle historiallisen Vanajanlinnan ylväisiin maisemiin.

Historian siipien havinaa ja perinteiden patinaa voi tuntea vuonna 1940 perustetussa 9-reikäisessä Aulango Golf Hugossa, joka on Suomen vanhin alkuperäisessä muodossaan säilynyt golfkenttä. Sen kaltevat ja nopeat viheriöt ovat vaatineet pelaajiltaan malttia ja lähipelitaitoa jo 75 vuoden ajan. 18-reikäinen Aulanko Golf Eversti avattiin vuonna 2006 ja on Hugon tapaan nimetty Aulangon perustajan Eversti Hugo Standertskjöldin mukaan. Golfin ystävät arvostavat myös Tawast Golfin täysimittaista kumpuilevaa 18-reikäistä kenttää, joka kiertelee Katumajärven rantamilla kauniissa maisemissa.

Ei ihme, että Hämeenlinnaa kutsutaan Suomen Tiilaaksoksi, jonka ihmettä lisää se, että ehdit pelaamaan kaikki neljä kenttää yhden viikonlopun aikana. Kentät kun sijaitsevat ihan lähellä toisiaan vain noin vartin matkan päässä ympärillään kaunis luonto ja ainutlaatuiset kulttuurimaisemat.

Talvikaudella muista tarkistaa kenttien aukioloajat.

GOLFKURSSIT

Hämeenlinnan golfkentät tarjoavat erilaisia mahdollisuuksia golfin aloittamiseen ja lajissa kehittymiseen. Voit tulla tutustumaan lajiin, suorittaa green card -kurssin tai ottaa jatko-opetusta. Tutustu kenttien monipuoliseen kurssivalikoimaan.

TIILAAKSOPASSI

Valloita Suomen Tiilaakso edullisella GREEN FEE -passillamme. Passilla pelaat kolme täyttä kierrosta Hämeenlinnan Tiilaakson kentillä Linna Golf, Tawast Golf ja Aulanko Golfin Eversti. Passin voit lunastaa kentiltä ja se on voimassa pelikauden. Ajanvaraus suoraan kentälle aikaisintaan 1 kk etukäteen. Kenttäkohtaiset tasoitusrajat ovat voimassa. Vuonna 2019 passin hinta on 149 €/henkilö (sis. alv 10 %).

KESÄN 2019 GOLFPAKETIT

Kysy myös edullista majoitusta Hämeenlinnan hotelleista. Voit ostaa majoituksen yhteydessä green feen golfkentälle.  Majoitusvaraukset tehdään suoraan hotelliin ja lähtöaikavaraukset valitulle golfkentälle.

Hotelli Emilia
Hotelli Vanajanlinna
Original Sokos Hotel Vaakuna
Scandic Aulanko
Scandic Hämeenlinna City

Linna Golf, 18 r. Puh. 0600 550 123 (0,80€/min+pvm), office@linnagolf.fi
Tawast Golf, 18 r. Puh. 0600 550 060 (0,80 €/min+pvm/mpm), caddiemaster@tawastgolf.fi
Aulanko Golf, Eversti 18 r., Hugo 9 r. Puh. 03 653 7741, toimisto@aulankogolf.fi

Aulanko Golf Eversti

Aulanko Golf Eversti

Aulanko Golf Eversti

Aulanko Golf Hugo

Aulanko Golf Hugo

Linna Golf

Linna Golf

Tawast Golf

Tawast Golf