Vanajanlinna

Vuonna 1924 valmistuneen Vanajanlinnan rakennutti alunperin C.W. Rosenlew. Sittemmin linna toimi lomakotina ja kansanopistona, kunnes se avattiin linnahotellina vuonna 1996. Ainutlaatuinen ja historiallinen miljöö tarjoaa puitteet laadukkaan vapaa-ajan viettoon sekä korkealaatuisten kokousten ja tapahtumien järjestämiseen.

Ainutlaatuinen lajissaan

Vanajanlinna on Suomen halutuimpia kokouskohteita, joka tarjoaa hyvin varusteltuja tiloja muutaman hengen tarpeista suuriin tapahtumiin. Jo Vanajanlinnan upeat puitteet tuovat oman ainutlaatuisen hohtonsa. Pieni tai suuri kokous, Vanajanlinnassa se on aina huippukokous. Linnamiljöö puutarhoineen, järvimaisemineen ja golfkenttineen luo monia mahdollisuuksia kokousten oheisohjelmiin. Päälinnan kuntosali, Linna Golf, Linna Spa ja yhteistyökumppaneiden elämysohjelmat tuovat tervetullutta tasoitusta kokouspäiviin. Levon hetken tullessa vieraiden kelpaa rentoutua Vanajanlinnan upeissa, historiaa kunnioittavissa huoneissa, joissa kiehtovalla tavalla yhdistyvät mennyt ja nykyaika.

Tie sydämeen käy vatsan kautta

Vanajanlinna merkitsee ennen kaikkea myös herkuttelua. Menut ja keittiön sinfoniat johtaa Vanajanlinnan Chef de Cuisine Mika Jokela, jonka ruokafilosofiassa yhdistyvät skandinaavinen ja klassinen ranskalainen keittiö ripauksella nostetta italialaisen keittiön kauniista yksinkertaisuudesta.

Juhlista romanttisiin minilomiin

Vanajanlinnassa on pidetty monet upeat häät ja lukuisat muut juhlat, joita on muisteltu vielä vuosienkin kuluttua. Yksityisvieraille Vanajanlinna tarjoaa romanttiset ja tunnelmalliset puitteet arjesta irrottavalle minilomalle ja arvokkaalle laatuajalle kahden kesken.

Hemmottelua kylpylässä

Joskus on myös itsekkään hemmottelun aika. Sellaisen tarjoaa Day Spa Studio Feel It, joka on lämminhenkinen ja kokonaisvaltainen kauneuden ja hyvinvoinnin valtakunta. Uniikit ja rentouttavat hoitokokonaisuudet nostavat elämisen uudelle tasolla keskellä kauneinta Vanajaa.

Golfarin paratiisi

Vanajanlinnan yhteydessä toimiva Linna Golfin kenttä on Suomen ainoa European Tour Courses -kenttä, joka on perustamisestaan lähtien sijoittunut erityyppisissä vuosittaisissa pelaajaäänestyksissä kärkisijoille ja on maamme golfkenttien ehdotonta eliittiä. Linna Golfin kenttä ulottuu sadan hehtaarin alueelle historiallisen Vanajanlinnan ylväisiin maisemiin Tiesitkö, että viisinkertainen British Open voittaja Peter Thomson totesi pelikierroksensa päätteeksi, ettei usko koko Skandinaviasta löytyvän Linna Golfia parempaa kenttää.

Tutustu myös

Vanajanlinnan golfpaketit

Vanajanlinnan Pikkujoulupartyt

Vanajanlinnan kesäyöt 

Linna Golf

Linna Golf

Hotelli Vanajanlinna

Kokoukset ja kongressit

Hotelli Vanajanlinna

Tutustu Vanajanlinnaan