Verkatehtaan alue

Hämeenlinna on monipuolinen kulttuurikaupunki, ja erilaista tarjontaa löytyy festivaaleista elokuviin, teattereihin, museoihin ja taidetapahtumiin. Kun kulttuurinälkä kurnii, voit olla varma, että saat jokaisella käyntikerralla aina tuoretta purtavaa.

Kulttuuri

ESITYKSET HÄMEENLINNAN TEATTERISSA

Kulttuuri

NÄYTTELYT HÄMEENLINNAN TAIDEMUSEOSSA

Kulttuuri

KITARAN MAAILMA - GLOBAL GUITAR ISMO ESKELINEN

Kulttuuri

TAPAHTUMAT VERKATEHTAALLA

Verkatehdas

Hämeenlinnan keskustassa, 400 metrin päässä rautatieasemalta sijaitseva Verkatehdas on todellinen runsaudensarvi – kaupungin kulttuuri- ja kongressielämän keskus. Historialliselle, 1890-luvulta peräisin olevalle makasiini- ja tehdasalueelle avattiin vuonna 2007 nykyinen kulttuurin monitoimitila. Verkatehtaan sydämen muodostaa 703-paikkainen musiikki- ja kongressisali, joka toimii monenlaisten tapahtumien näyttämönä. Kulttuurin ohella Verkatehdas tuo pelastuksen nälkäisille ja janoisille ravintola- ja kahvilapalveluillaan.

Hämeenlinnan Teatteri

Teatterin ystävät suuntaavat Verkatehtaalla toimivaan Hämeenlinnan Teatteriin. Teatterin päänäyttämön 350 paikkainen katsomo tunnetaan ilmavana mutta samalla intiiminä tilana, jossa näkee ja kuulee hyvin kaikilta paikoilta.

Hämeenlinnan Taidemuseo

Hämeenlinnan Taidemuseo pitää majaa Carl Ludvig Engelin 1837 suunnittelemassa entisessä viljamakasiinissa, aivan Verkatehtaan kupeessa. Museon pysyvät ja vaihtuvat näyttelyt ovat ehdottomasti käymisen arvoiset.

Monta syytä saapua

Klikkaa ja tutustu Verkatehtaan monipuoliseen tapahtumatarjontaan.

Bio Rex Galleria

KONE ja Taidelainaamo

Hämeenlinnan taidemuseo

Hämeenlinnan teatteri

Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARX

Linnan Pyöräverstas

Ravintola Iso Huvila

Suisto-klubi

Tilausravintola Verka & Sarka

Verkatehtaan kaikki toimijat