AC/DC Hämeenlinnassa 22.7.

Kantolan tapahtumapuiston ensimmäisen megakonsertin esiintyjä ei esittelyä kaipaa. Heinäkuussa Live Nation tuo rockin suurista suurimman vihkimään puiston käyttöön tavalla, joka on takuuvarmasti ikimuistoinen huikeissa järvimaisemissa. Tapana on ollut sekin, että AC/DC on Suomessa myynyt aina konserttinsa loppuun, koska bändi rakastaa Suomea ja suomalaiset bändiä. Kantolan keikalle on myyty jo yli 40 000 lippua.

Ja olihan se jo aikakin saada AC/DC taas takaisin Suomeen viiden vuoden tauon jälkeen. Uuden Rock or Bust -albumin myötä AC/DC tarjoaa Suomessa livealttarilla ennenkuulumatonta materiaalia sekä aina yhtä käsittämättömältä tuntuvan setin rockin klassikoita, jotka ovat saaneet jalat jytäämään, kädet ilmaan ja niskat liikkeeseen jo monen sukupolven ajan.

Sanotaan, että musiikki yhdistää ja niin tapahtuu myös heinäkuussa. AC/DC kerää Kantolan tapahtumapuistoon tasaisesti rockyleisöä eri puolelta Suomea. Megakonsertti on todellakin suomalaisen rockkansan kohtaamispaikka, jossa kohtaavat bändin vanhimmat ja nuorimmat fanit sekä kaikki muut siltä väliltä. Ja mikäs siinä on tulla konserttiin paikkaan, joka sijaitsee keskellä parasta kesä-Suomea ihan lähellä muuta Suomea.

Heinäkuun 22. päivä Hämeenlinna on For Those About to Rock.

Osta liput konserttiin

Majoituspalvelut

Lyhyesti Kantolan tapahtumapuistosta

Kantolan tapahtumapuisto on 9,5 hehtaarin vehreä puistoalue Vanajaveden rannalla ja se tarjoaa viihtyisät puitteet erilaisille tapahtumille lähellä Hämeenlinnan keskustaa. Kantolan tapahtumapuisto sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella vain tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta. Puiston suunnittelussa on otettu huomioon kaikki nykyajan vaatimukset ja siellä toteutetaan erityyppisiä ja -kokoisia tilaisuuksia aina 50 000 hengen konsertteihin asti.