Pohjantähti

Pohjantähti tarjoaa vakuutuspalveluja kotitalouksille, maatalouksille ja yrityksille. Huolehdimme myös asiakkaidemme henki- ja eläkevakuutusratkaisuista yhdessä yhteistyökumppaneidemme Aktia Henkivakuutuksen, eläkevakuutusyhtiö Eteran ja Veritas eläkevakuutuksen kanssa.

Mittojesi mukaista turvaa

Pohjantähden erikoisuutena on se, että emme myy valmiita vakuutuspaketteja, vaan teemme turvan sinun mittojesi mukaiseksi. Jo 120-vuotisella kokemuksella vakuutamme niin kotisi, perheesi, lemmikkisi ja ajoneuvosi kuin myös muunkin omaisuutesi. Lisäksi voit ostaa turvaa omaan tulevaisuuteesi. Palvelemme asiakkaitamme verkossa, konttorilla tai vaikka kotikäynnillä. Tarjoamme vakuutuksia kaikkiin tarpeisiin.

Monipuolista turvaa

Kotivakuutuksemme sisältää ilman lisämaksua bittiturvan, joka korvaa tietokoneesi tiedostojen palautuksen esinevahingon sattuessa. Kattavan lapsivakuutuksemme voit ottaa syntyvälle lapsellesi jo odotusaikana. Vakuutus jatkuu katkeamattomana koko eliniän ajan. Korvaamme mm. Kelan korvaamat ravinto- ja rohdosvalmisteet, kuten äidinmaidonkorvikkeet. Tapaturmavakuutuksemme kattaa urheiluharrastukset ja lasten kilpaurheilutoiminnan 18 ikävuoteen asti ilman erillistä lisämaksua. Pohjantähtiturvan ajoneuvovakuutusten Tähtikuljettajan bonusetu sallii yhden liikenne- tai törmäysvahingon ilman bonusmenetystä.

Aito, oma yhteyshenkilö

Pohjantähdestä saat oman yhteyshenkilön, jonka kanssa vakuutusten suunnittelu ja päivittäminen on nopeaa ja vaivatonta. Asiakaspalvelussakin meillä vastaa aina aito ihminen – ei koskaan automaatti.

Palvelupisteitä ympäri Suomen

Pohjantähden pääkonttori sijaitsee Hämeenlinnan keskustan tuntumassa, lähellä rautatieasemaa. Tämän lisäksi Pohjantähdellä on palvelupiste lähes 40 kaupungissa ympäri Suomen. Asiakkaan ei välttämättä tarvitse tulla käymään meillä, sillä käymme myös mielellämme asiakkaidemme luona koti- ja yrityskäynneillä.

Konttorimme löydät täältä: www.pohjantahti.fi/konttorit

 

120_vuotislogo