Ruokamatka Hämeeseen

Opastetun retken aikana vierailemme Kankaisten Marjatilalla, maistelemme Tuulosrievän hämäläisiä leipiä ja lettipullaa Kuusamon mansikkatilan hillojen ja mehun kera. Perinteikäs Hauhon Iloranta hemmottelee meitä herkkuja notkuvalla pitopöydällä ja päivän kruunaa kahvit Hahkialan Kartanossa.

Lisätiedot ja varaukset
Vekka Liikenne Oy
Puh. 044 775 7121
visithameenlinna@vekkaliikenne.fi

Ohjelma

klo 10.00 Tervetuloa Ruokamatkalle Hämeeseen!
Retken ensimmäisenä kohteena on Kankaisten marjatila Hämeenlinnassa, jossa kuulemme Hämäläisen ruokamatkaverkoston esittelyn, Kankaisten tilan tarinan ja pääsemme nauttimaan aamukahvit marjatarhassa.

klo 11.30 Päivä leipurina, Tuulosrievä, Tuulos
Paista kotiin viemisiksi oma leipäsi aidossa puulämmitteisessä leivinuunissa. Maista hämäläisiä leipiä ja lettipullaa Kuusamon mansikkatilan mehun ja hillon kera.

klo 13.00 Saavumme Hauhon Ilorantaan, jossa nautimme hämäläisen pitopöydän antimista ja kuulemme perinteikkään matkailupalveluita tarjoavan täysihoitolan tarinan. Lounaan jälkeen on mahdollisuus tutustua Ilorannan alueeseen ja nauttia hetki vaikka järven rannalla istuskellen.

klo 15.00 Matka jatkuu Hauhon kirkonkylän Vanhan Raitin kautta kohti Hahkialan Kartanoa.

klo 15.30 Tutustumme kulttuurihistorialliseen Hahkialan Kartanoon.
Kesäaikaan Hahkialan Kartanon barokkipuutarha on lähes kuin pieni aikamatka 1600-luvun Ranskaan. Kauniin kartanon ilmapiirissä nautimme tunnelmalliset kahvit.

klo 16.30 Retki päättyy, turvallista kotimatkaa!