RYHMILLE

HISTORIAA JA KULTTUURIA

2.6.-8.8.2015 ti, to, la (muina aikoina sopimuksen mukaan)

Hopealinjan alus lähtee Hämeenlinnan laivarannasta parhaaseen lounasaikaan klo 11.00. Kesäinen laivaretki kohti Visavuorta vietetään nauttien maittavasta noutopöydän lounaasta ja ihaillen kesäisiä maisemia. Reitin varrella siintävät mm. Hämeen historiallinen linna, Rantasipi Aulanko kylpylöineen, Hattulan Pyhän Ristin kirkko ja Lepaan kauniit kapeikkomaisemat.

Kari Suomalaisen ja Emil Wikströmin Visavuoreen (visavuori.com) laiva saapuu klo 13.50. Ryhmä hauskuttaa itseään ensin Kari Suomalaisen hersyvillä piirroksilla, minkä jälkeen noin klo 15.00 ryhmä siirtyy kulttuurin saloihin oppaan kertoessa Visavuoren vaiheista ja Emil Wikströmin upeista taideteoksista. Samalla kierrellään ateljeemuseon näyttävissä tiloissa.

Tutustuminen Visavuoreen opastuksineen kestää noin 1,5 tuntia.

Hinnat:

Risteily, lounas laivalla ja Visavuoren käynti opastuksineen
► ryhmille 67 €/hlö
► eläkeläisryhmille 60 €/hlö

Tietoa Visavuoresta puh.(03) 5436 52

 

VIINEJÄ JA HENGENRAVINTOA

2.6.-8.8.2015 ti, to, la (muina aikoina sopimuksen mukaan)

Retki aloitetaan Lepaalta (lepaa.hamk.fi), joka sijaitsee alle 20 km Hämeenlinnasta. Lepaalla tutustutaan viinitilaan ja maistellaan sen antimia (1 likööri ja 2 viiniä) sekä tehdään ostoksia viini- ja puutarhamyymälässä.

Ryhmä voi myös tutustua Lepaan puutarhamuseoon. Viinitilalta kävellään tai kuljetaan ryhmän omalla bussilla laivarantaan. Ennen laivaan astumista nautitaan vielä opastetusta puutarha- ja historiakierroksesta kartanoalueella kävellen noin yksi tunti. Lepaalle kannattaa varata aikaa kokonaisuudessaan kahdesta kolmeen tuntia.

Hopealinjan alus lähtee Lepaan laivarannasta lounasaikaan klo 12.30. Kierroksen ja viinien jälkeen maistuu laivan noutopöydän lounas ja samalla voi rauhoittua ihailemaan kesäisiä järvimaisemia. Laivan ravintolassa on A-oikeudet.

Kari Suomalaisen ja Emil Wikströmin Visavuoreen (www.visavuori.com) laiva saapuu klo 13.50. Perillä ryhmä johdatellaan kulttuurin saloihin oppaan kertoessa Visavuoren vaiheista ja Emil Wikströmin upeista taideteoksista. Samalla kierrellään ateljeemuseon näyttävissä tiloissa. Opastuksen jälkeen ryhmä voi hauskuuttaa itseään Kari Suomalaisen hersyvillä piirroksilla.

Visavuoren aika opastuksineen noin 1,5 tuntia.

Hinnat:

Lepaan palvelut, risteily, lounas laivalla ja Visavuoren käynti opastuksineen
► ryhmille 75 €/hlö
► eläkeläisryhmille 69 €/hlö

Tietoa Lepaan palveluista puh. 044 046 5238, Visavuoresta puh. (03) 5436 528