Satamat ja laiturit

1. HÄMEENLINNAN SATAMA
Arvi Karistonkatu 8, Hämeenlinna
Satama sijaitsee noin puolen kilometrin päässä Hämeenlinnan kaupungin torilta sekä rautatieasemalta. Lähistöllä ovat myös keskustahotellit Scandic Hämeenlinna City, Original Sokos Hotel Vaakuna sekä Hotelli Emilia. Satamassa kesävieraita palvelee Rantakasino.

2. SCANDIC AULANKO
Aulangontie 93, Hämeenlinna
Legendaarinen Aulanko kuuluu Suomen ensimmäiseen kansalliseen kaupunkipuistoon, joka on Hämeenlinnan kaupungin ylpeyden aihe. Aulangon alue on monipuolinen loma- ja kokouskohde Vanajaveden rannalla, vastapäätä Hämeen keskiaikaista linnaa.

3. MIEROLAN SILTACAFE
Ventolantie 2, Parola (Hattula)
Suosittu kesä- ja lounaskahvila A-oikeuksilla.

4. LEPAAN VIINI- JA PUUTARHATILA
Lepaantie 129, Lepaa (Hattula)
Viini- ja puutarhamyymälä toimii yli sadan vuoden perinteet omaavien viinituotantotilojen yhteydessä. Tilalla toimii viihtyisä kahvila ja myymälästä löytyy tilaviinien lisäksi kukkia, vihanneksia ja puutarhatuotteita kauden mukaan.

LEPAAN MATKAILU 
Lepaan Kartanontie 35 B, 14610 Lepaa (Hattula) 

5. PETÄYS RESORT, HATTULA
Petäyksentie 35, Hattula
Vuoden 2010 aikana täysin uudistettu Petäys Resort tarjoaa majoituksen lisäksi monipuolista tekemistä Vanajaveden rannalla. Hotellissa on 74 huonetta, buffet- ja á la carte -ravintola, saunat, kuntosali ja kokoustiloja.

6. SÄÄKSMÄEN SILTA
Hämeenlinnantie 28, Sääksmäki

7. VISAVUORI, MUSEO
Visavuorentie 80, Tarttila (Valkeakoski)
Kuvanveistäjä Emil Wikström rakennutti 1990-luvun alussa Visavuoren taiteilijakodin ja ateljeen. Sittemmin sinne nousi myös hänen tyttärenpoikansa, pilapiirtäjä Kari Suomalaisen töitä esittelevä Kari-paviljonki.