Suomen Tiilaakso

Monipuolinen kenttävalikoimamme soveltuu kaikentasoisille pelaajille, maailmanhuipuista aloittelijoihin. Neljä erilaista ja eritasoista golfkenttäämme tarjoavat puitteet sekä lähipelin hiomiseen että laajoja väyliä vesiesteineen. Jokaisella kentällä on oma luonteensa.

Tiesitkö, että viisinkertainen British Open voittaja Peter Thomson totesi pelikierroksensa päätteeksi, ettei usko koko Skandinaviasta löytyvän Linna Golfia parempaa kenttää. Syystä suuri ylpeyden aiheemme on Suomen ainoa PGA European Tour Courses -ketjun kenttä, joka ulottuu sadan hehtaarin alueelle historiallisen Vanajanlinnan ylväisiin maisemiin.

Historian siipien havinaa ja perinteiden patinaa voi tuntea vuonna 1940 perustetussa 9-reikäisessä Aulango Golf Hugossa, joka on Suomen vanhin alkuperäisessä muodossaan säilynyt golfkenttä. Sen kaltevat ja nopeat viheriöt ovat vaatineet pelaajiltaan malttia ja lähipelitaitoa jo 75 vuoden ajan. 18-reikäinen Aulanko Golf Eversti avattiin vuonna 2006 ja on Hugon tapaan nimetty Aulangon perustajan Eversti Hugo Standertskjöldin mukaan. Golfin ystävät arvostavat myös Tawast Golfin täysimittaista kumpuilevaa 18-reikäistä kenttää, joka kiertelee Katumajärven rantamilla kauniissa maisemissa.

Ei ihme, että Hämeenlinnaa kutsutaan Suomen Tiilaaksoksi, jonka ihmettä lisää se, että ehdit pelaamaan kaikki neljä kenttää yhden viikonlopun aikana. Kentät kun sijaitsevat ihan lähellä toisiaan vain puolisen tunnin matkan päässä ympärillään kaunis luonto ja ainutlaatuiset kulttuurimaisemat.

Talvikaudella muista tarkistaa kenttien aukioloajat.

Golfkurssit

Hämeenlinnan golfkentät tarjoavat erilaisia mahdollisuuksia golfin aloittamiseen ja lajissa kehittymiseen. Voit tulla tutustumaan lajiin, suorittaa green card -kurssin tai ottaa jatko-opetusta. Tutustu kenttien monipuoliseen kurssivalikoimaan.

Tiilaaksopassi

Valloita Suomen Tiilaakso edullisella GREEN FEE -passillamme. Passilla pelaat kolme täyttä kierrosta Hämeenlinnan Tiilaakson kentillä Linna Golf, Tawast Golf ja Aulanko Golfin Eversti. Passin voit lunastaa kentiltä ja se on voimassa pelikauden. Ajanvaraus suoraan kentälle aikaisintaan 1 kk etukäteen. Kenttäkohtaiset tasoitusrajat ovat voimassa. Passin hinta vahvistuu vuoden 2016 alussa.

Kesän 2016 golfpaketit

Tiilaakson golfpaketit sisältävät majoituksen valitussa hotellissa yhdeksi vuorokaudeksi kahden hengen huoneessa sisältäen aamiaisen sekä 18 r:n green feen golfkentälle. Kysy tarjousta suoraan hotellista!

Majoitusvaraukset tehdään suoraan hotelliin ja lähtöaikavaraukset valitulle golfkentälle.

Hotelli Emilia
Rantasipi
Hotelli Cumulus Hämeenlinna
Hotelli Vanajanlinna
Katisten kartano
Original Sokos Hotel Vaakuna

Linna Golf, 18 r. Puh. 0600 550 123 (0,80€/min+pvm), office@linnagolf.fi
Tawast Golf, 18 r. Puh. 03 630 610, caddiemaster@tawastgolf.fi
Aulanko Golf, Eversti, 18 r. Puh. 03 653 7741, toimisto@aulankogolf.fi