Löydä sopiva tila tapahtumalle

Tapahtumien järjestämisessä Hämeenlinnan tarjonta on nyt lisääntynyt entisestään, sillä suurillekin ihmisryhmille pystymme tarjoamaan tapahtumaympäristön viimeisimpien nykyajan vaatimusten mukaan. Uusi Kantolan tapahtumapuisto ottaa vastaan jopa 50 000 vierasta ja puistonhan vihki käyttöön maineikkaan AC/DC:n megakonsertti heinäkuussa. Lisäksi uusi Elenia-areena tarjoaa puitteet yli 3000 hengen urheilu- ja musiikkitapahtumille.

Hämeenlinnan rikas kulttuurimaisema on perinteisesti suosittu erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Vanajanlinna ja Hämeen linna ovat jo ikonisia käsitteitä ja kartanomme ovat tyystin omaa laatuaan: Inkalan kartano, Wisahovi, Wuolteen kartano, Hahkialan kartano ja Kirstulan kartano.

Useita erilaisia tiloja tarjoava Verkatehtaan kulttuuri- ja kongressikeskuksen soveltuu moneen eri käyttöön ja nykyaikainen tekniikka palvelee monia eri tarpeita. Lisäksi kaupungista löytyy useita eri puistoja ja kenttiä sekä iso jäähalli tapahtuma-areenoiksi. Hämeenlinnan ehdoton etu tilaisuuden järjestämisessä on sen keskeinen sijainti: parintunnin ajomatkan säteellä se tavoittaa suuren osa suomalaisista. Ja onhan kustannustasokin edullisempi kuin etelämmässä.